Sivut

Kimmel (Vilja-Tuulia Huotarinen)


Teoksen nimi: Kimmel
Kirjoittanut: Vilja-Tuulia Huotarinen
Ilmestymisvuosi:  2014
Kustantaja: Karisto
Sivumäärä: 120


Kuinkakohan monta 16-vuotiasta tyttöä maailmaan oikein mahtuu? Tarkkaa lukua en osaa sanoa, mutta sen tiedän, että paljon. Jokaisella heistä on omat murheensa ja unelmansa. Mutta kyllä heitä kaikkia jokin yhdistääkin. Nimittäin se, että he ovat juuri 16-vuotiaita ja heillä on koko elämä edessään.

Kimmel on yksi näistä 16-vuotiaista tytöistä. Mutta hän ei ole iha tavallinen 16-vuotias, sillä hän on saanut erityisen tehtävän. Hän nimittäin lentää ympäri maailma pinkillä lentokoneellaan ja pelastaa kaikki 16-vuotiaat tytöt. Jokaisella hänen kahdestatoista kohtaamastaan tytöstä on aivan omat ongelmansa, joihin Kimmel yrittää löytää sopivan ratkaisun.  Ajan kuluessa hän kuitenkin huomaa, että kaikki ei ole niin yksinkertaista, ja joskus oikean ratkaisun löytämiseen voi mennä aikaa.

Teos koostuu kahdentoista 16-vuotiaan tytön tarinasta ja elämän heidän eteen tuomistaan haasteista. Lyhyt, mutta silmiä avaava teos on osoitus siitä, että nuoruus ei ole helppoa. Jokaisesta hetkestä kannattaa kuitenkin nauttia. Toivottavasti Kimmelkin sen huomaa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti